Hij is niet alleen artiest, maar ook entertainer en zanger. Pianist Paul Backbier is een geboren entertainer. Deze artiest uit Brabant staat al meer dan 30 jaar op de bühne en maakt van elk evenement een waar spektakel. Voor live muziek bent u bij Paul aan het juiste adres.

Live muziek voor uw bruiloft en andere evenementen

Voor live muziek op uw bruiloft en andere evenementen kiest u bij Paul Backbier de muziekstijl die u wilt. Van lounge muziek en jazz tot rock & roll, disco en Top 40. Paul gebruikt zijn stem en bespeelt de piano, saxofoon of gitaar.

Paul Backbier bespeelt zijn publiek. Met zijn live muziek laat hij de zaal knallen. Hij laat iedereen de polonaise lopen. Maar hij kan ook, wanneer nodig, rustig op de achtergrond spelen.

piannist meneer Backbier met witte vleugel

Met mijn witte vleugel en saxofoon zorg ik voor een fantastische bruiloft of een geweldig feest

Uw artiest Paul Backbier boeken

Paul Backbier, uw pianist entertainer heeft een belangrijk credo: “U vraagt en ik speel”. Daarmee onderstreept hij ook direct hoe belangrijk het aandeel van het publiek is. Dus bent u op zoek naar een entertainer met een witte minivleugel die ook nog sax speelt kies dan voor Paul. Hij zorgt ervoor dat uw gasten genieten.

Wilt u deze artiest boeken? Ga dan direct naar onze homepage en boek Paul Backbier. U verzekert zichzelf van een geweldige artiest op uw evenement.

Live muziek Paul Backbier

Nog meer live muziek…

Naast Piano Paul biedt Paul ook de mogelijkheid tot andere genres. Bekijk ook eens zijn Sax Lounge Concept en de geweldige coverband Party & Co.