De ontspannen sfeer, loungen in een aangename sfeer. Dat is waar de Sax Lounge Concept om draait. Met heerlijk lounge muziek, zoals jazz, soul en latin, zorgt saxofonist Paul Backbier ervoor dat u gasten relaxen. Er is ruimte voor een goed gesprek, waarbij op de achtergrond Paul Backbier met zijn saxofoon zorgt voor een geweldige sfeer. De Sax Lounge Concept is qua live muziek uniek.

De Sax Lounge Concept: live muziek van jazz, soul en latin

De liefde voor jazz, soul en latin bracht saxofonist Paul Backbier tot deze geweldige stijl van de Sax Lounge Concept. Alle stijlen van lounge muziek combineren tot een swingend geheel. Heerlijk live muziek. Genoeg ruimte voor lounge muziek in een rustige ambiance of, als het publiek erom vraagt, om een dampende muzieksessie neer te zetten.

 

De Sax Lounge Concept voor uw evenement

Voor live muziek op uw evenement is de Sax Lounge Concept een uitstekende keuze. Entertainer en artiest Paul Backbier geeft elk evenement de gewenste sfeer. Of dat nu op de voor- of achtergrond is. Met zijn saxofoon zorgt hij ervoor dat uw gasten nog lang napraten over het geweldige evenement. Op onze website kunt u direct saxofonist Paul Backbier boeken.

Bezoek naast de Sax Lounge Concept ook eens de geweldige coverband Party & Co en Piano Paul. Wilt u graag meer weten, neem dan contact met hem op.